Forum |
|
|
33090. | W poniedziałek jeszcze rano wykrzykiwano, że poprowadzi wojsko na parlament w jesiennych wyborach, a już wieczorem Platforma wyrzekła się swojego Bronka.
Czyżby bez ceregieli poleciał za burtę w worku po kartoflach...?
* * *
Premier Ewa Kopacz: „Kto? Komorowski? Nie znam...” |
| |
|  |
|
| Agent J-23 |
| Iława, Poniedziałek 25-05-2015 |
|
33089. | Odnośnie wpisu numer: 33072 ...bo cały dotychczasowy zarząd iławskiego PiS-u powinien się podać do dymisji. Nie zrobili nic, aby zmienić procenty poparcia dla Dudy. W Iławie przegrał tak w 1 turze, jak i w 2 też.
Bo najlepiej się ślizgać na plecach innych, a samemu nic nie zrobić, aby przyczynić się do zwycięstwa.
Cytuję Pana Witkowskiego: "Po wygranych prezydenckich wyborach przez Dudę, będzie trochę łatwiej". A co wyście zrobili, aby wygrać te wybory? |
|
| Piotr, lat 58 |
|
33088. | Odnośnie wpisu numer: 33086 Panie Łukaszu!
Mamy podobne obawy - proszę wczytać się uważnie w mój lakoniczny (jednak) tekst. Mam ochotę na współpracę z szeroko pojętą prawicą - lokalnie. Po drodze mi z Wami w wielu tematach. To widać, póki co, w sensie symbolicznym - z przyjemnością uczestniczę w Waszych patriotycznych marszach.
Jestem przekonany, że zaproponujemy działania, które też spodobają się i iławskiemu Ruchowi Narodowemu.
Też z chęcią pisałbym"patriotyzm" z wielkiej litery, może zbytnio się lękam, ale byłem przecież nauczycielem.
Pozdrawiam i "za chwilę" zaproszę "do stołu". Zadbam, żeby nie był zbyt okrągły. |
|
| Henryk Witkowski |
|
33086. | Odnośnie wpisu numer: 33068 Panie Henryku!
W Iławie zmiany nie będzie - póki większość osób, która jeszcze tutaj pozostała, pracuje w budżetówce.
Młodzi ludzie - w tym niestety i ja - emigrują z Iławy. Winą za to śmiało można obarczyć ogólny układ w Polsce po roku 1989 oraz błędne decyzje obrane już w latach 90 również lokalnie m.in. przez wielu decydentów iławskiego ratusza.
Poza tym mówi Pan po zwycięstwie Dudy, żeby budować siłę PiS w Iławie. To ja może Panu przypomnę o waszej koalicji z PO, która przez lata była (i nadal jest) obecna w Iławie.
Jedyną szansą dla miasta jak i całej Polski jest siła Patriotyzmu jaką niesie ze sobą młodzież i Ruch Narodowy.
Wierzę, że niebawem to właśnie my wygramy wybory i wystawimy wam wszystkim rachunki (PO, SLD, PSL, PiS). |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|